Inlägget gjort

Airsofa – Lazybag – Laybag

Airsofa, Lazybag, laybag

Kärt barn har många namn men nu finns vår sköna Airsofa, Lazybag, Laybag återigen i lager och är perfekt att ta med sig på vandringen, picnic, utflykt, stranden, skogen, konsert, festival, campingen eller där du vill kunna sitta eller ligga skönt.

Festival och konsert

Vi hade med oss vår sköna Airsofa på Sweden Rock Festival 2016 och det var mer än en som kom fram och ville testa den. Som mest satt vi fyra stycken i den. Lite trångt med det funkade när vi satt och kollade på något bra band. Men två eller tre funkar perfekt. Är man själv i den så är det lätt man halkar ner till liggande läge. Mer än en gång man hamnade i viloposition mellan två konserter så man var pigg till nästa spelning. Fördelen är att den tar nästan ingen plats alls när den är ihoprullad och ligger i förvaringspåsen. Enkel att bära med sig med. Helt klart bättre än att bära omkring på en hopfällbar stol.

Stranden

Äntligen har jag hittat den perfekta stolen för stranden. Jag hatar nämligen när man ligger på stranden och handduken eller filten är full av sand. En stol är smidigt men vill man lägga sig ner så är stolen totalt oanvändbar om man inte släpat dit en stor solstol. Med vår Airsofa så löste jag både att kunna sitta och ligga, utan att få sand överallt.

Picnic och utflykt

Det var mer än en som höjde på ögonbrynen när vi var ute ett gäng på en picnic för några veckor sedan och jag satte mig bekvämt istället för en filt på marken där alla andra fick slåss med myrorna och andra smådjur. Lite svårare för mig att slåss om maten som de andra så klart hade på filtarna men det löste sig med en tjänstvillig sambo. 🙂

Inlägget gjort

Ordning på kablar

Ordning och reda på kablarna

Här hittar du produkter för att få ordning på dina kablar

Att få ordning och reda på sina kablar är alltid svårt utan rätt produkter
Ordning och reda på kablarna

En god vän till mig brukar säga ”De kan skicka en man till månen men inte uppfinna en kabel som inte trasslar sig”.
Att gömma och dölja kablar är en sak men att ha ordning på dem så det inte trasslar ihop sig kräver en hel del. 

Vi har flera smarta lösningar för att hålla ordning och reda på kablar, oavsett om det är hemma eller på kontoret.
En av favoriterna är kabelhållaren som du enkelt fäster med den dubbelhäftande tejpen där det behövs. Den är så pass snygg så den kan du även sätta där det syns. Perfekt för att montera så att laddkablar inte ramlar ner bakom skrivbordet. Det finns även en variant med kaninöron på hållaren som är lite roligare. 

Kardborreband är effektivt om man vill samla ihop kablar så de inte trasslar in sig med andra kablar. Passar både bakom skrivbordet eller TVn. Eller varför inte i din datorväska för att slippa trassla ut datorsladden varenda gång man ska använda den.
För mindre och kortare sladdar är kabelsnurran helt perfekt. Öppna upp den, vira in kabeln och stäng igen. Sladden är skyddad och trasslar definitivt inte in sig i något annat. Denna använder jag själv till min laddkabel till mobilen. Headsetets kabel skyddar jag med sladdknappen. Lika enkelt att snurra in kabeln och bara lägga den i väskan eller på skrivbordet. En bonus med sladdknappen är att jag bara virar upp så mycket kabel jag behöver när jag använder mitt headset så slipper jag ha en massa kabel som fastnar i allt.

 

Inlägget gjort

Cool stuff och roliga prylar till ditt hem

Rivjärn för vitläk

Att förenkla vardagen är något som ligger oss varmt om hjärtat. Alla coola prylar som vi valt ut har vi testat och använder själv. En del saker kan tyckas helt onödiga men vem har inte svurit när man inte får upp locket på burken för man är fuktig om händerna och då kommer vårt kombinerade grytunderlägg, grytlapp OCH lockgrepp in i bilden. En klassisk pryttel. Helst ska en pryttel vara multifunktionell.

Vad är en pryttel? Det är en sak, pryl, grej, ting, pinal. En pryttel, flera pryttlar.
I vår värld så finns det inget bättre än pryttlar! Ju fler pryttlar desto bättre. 🙂 Givetvis ska inte en pryttel kosta skjortan. Man ska ha råd att omge sig med massor med pryttlar!

Välkommen till vår värld full med roliga pryttlar!

Inlägget gjort

Matlagning

Matlagning

En av mina hobbies är matlagning. Lägg sedan till smarta pryttlar som gör det hela roligare och enklare. Många av de prylar som vi säljer är saker jag själv använder.
Vilka mina favoriter är svårt att säga då de alla fyller olika syften vid olika tillfällen.

Här är några som jag uppskattar:

Äggseparerare
Separera äggulan från äggvitan på ett enkelt sätt.
Hållare för soppåse
Äntligen slipper jag öppna vasken varje gång!
Vitlöksskalare i silikon
Skala vitlök enkelt med vitlöksskalare, Inget kladd, ingen vitlöksdoft på fingrarna.
Underlägg för slev
Slipp spill och kladd bredvid spisen när du lagar mat.
Diskborste med diskmedel
Dosera enkelt ut diskmedlet undertiden du diskar

Vilka är dina favoriter?