Om oss

Vem är vi?

Vi heter Anna och Roger. Vi är ett litet familjeföretag med allt vad det innebär. Framförallt gör vi detta för det är roligt och något vi gör tillsammans. Men nog om oss, vad kan vi göra för dig?

Hur kommer det sig att man startar en webshop där man säljer en massa roliga och nyttiga pryttlar?

Ja, det är en bra fråga. Men ett brinnande intresse för smarta lösningar och roliga prylar överlag är nog ett bra svar. Kollar man i vårt hem och framförallt i köket så hittar man en massa mer eller mindre nyttiga prylar som vi använder mer eller mindre. Slår man ihop det med teknik och datorer samt ett jobb inom IT i många år så är steget inte så långt till att bygga en webshop och lägga in en massa nyttiga och roliga pryttlar som även du kan ha nytta av.

Från början var det mest en rolig hobby att driva webshopen och hitta nya saker att erbjuda likasinnade. Det är fortfarande roligt, väldigt roligt, men det är mer än en hobby idag. Vi lever och andas våra pryttlar. Letar ständigt ny roliga saker. Packar orders. Skriver nya beskrivningar. Uppdaterar sidan så ofta vi bara kan och hinner. Och har roligt!

Vårt företag – Roligapryttlar.se

Vi finns där för dig, du som är vår kund. Du som tycker om roliga prylar, nyttig som onyttiga. Även du som gillar att hitta miljömedvetna produkter.

Vad är en pryttel?

Själva ordet pryttel är ett gammalt svenskt ord som betyder sak, pryl, ting, grej, pinal, manick. Och det är det vi har i vårt sortiment men även lite andra saker som kanske inte passar in på just det ordet. Men roliga och/eller smarta ska de vara för att platsa hos oss. Vi importerar en hel del från andra länder men har även en del helsvenska produkter i vårt sortiment. Vi letar ständigt nya innovationer och morgondagens coola pryl. Har du tips på någon rolig pryl eller rent av själv är innovatör så är du mer än välkommen att höra av dig till oss på [email protected].