Inlägget gjort

Ordning på kablar

Ordning och reda på kablarna

Här hittar du produkter för att få ordning på dina kablar

Att få ordning och reda på sina kablar är alltid svårt utan rätt produkter
Ordning och reda på kablarna

En god vän till mig brukar säga ”De kan skicka en man till månen men inte uppfinna en kabel som inte trasslar sig”.
Att gömma och dölja kablar är en sak men att ha ordning på dem så det inte trasslar ihop sig kräver en hel del. 

Vi har flera smarta lösningar för att hålla ordning och reda på kablar, oavsett om det är hemma eller på kontoret.
En av favoriterna är kabelhållaren som du enkelt fäster med den dubbelhäftande tejpen där det behövs. Den är så pass snygg så den kan du även sätta där det syns. Perfekt för att montera så att laddkablar inte ramlar ner bakom skrivbordet. Det finns även en variant med kaninöron på hållaren som är lite roligare. 

Kardborreband är effektivt om man vill samla ihop kablar så de inte trasslar in sig med andra kablar. Passar både bakom skrivbordet eller TVn. Eller varför inte i din datorväska för att slippa trassla ut datorsladden varenda gång man ska använda den.
För mindre och kortare sladdar är kabelsnurran helt perfekt. Öppna upp den, vira in kabeln och stäng igen. Sladden är skyddad och trasslar definitivt inte in sig i något annat. Denna använder jag själv till min laddkabel till mobilen. Headsetets kabel skyddar jag med sladdknappen. Lika enkelt att snurra in kabeln och bara lägga den i väskan eller på skrivbordet. En bonus med sladdknappen är att jag bara virar upp så mycket kabel jag behöver när jag använder mitt headset så slipper jag ha en massa kabel som fastnar i allt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *